Cedric Gorinas - Hjerteåbnende yoga

Cedric Gorinas, ejer af HeartWise Yoga (ph.d., Hatha Yoga instruktør, Ashaya Yoga® certified).

Jeg brænder for at hjælpe andre med at vokse som mennesker.

Jeg instruerer med stor vægt på det gode alignment, der sikrer dig en fed og helbredende praksis. Udover alignment vil du opleve et fokus på “hjertet”; eller hvordan yoga mærkes også i din personlige udvikling – også uden for yogamåtten.

Det vigtigste for mig er at skabe et trygt og inklusivt rum, hvor det bliver både sjovt og sikkert at være sig selv og udfordre sig både fysisk og på den personlige plan.

Igennem ca. 10 års praksis og 700t af yogauddannelser er jeg blevet fascineret af forbindelsen mellem kroppen, sindet og vores følelsesmæssige liv. Jeg underviser primært med baggrund i Ashaya Yoga®; en nyere metode der kombinerer nøjagtige, kropsterapeutiske teknikker med livsbekræftende visdom fra østlig filosofi. Under både retreats, workshops og klasser trækker jeg viden og inspiration fra diverse metoder i personlig udvikling, poesi og min baggrund i kropsorienteret psykoterapi (uddannelse fra Hakomi Institute i Californien).

Læs mere på HeartWiseYoga.com