Susanne Thorup - 5 elements yoga

Susanne Thorup, har altid interesseret sig for sundhed, krop og begyndte oprindeligt med yoga første gang 2006, som supplement til personlig udvikling. Det var en sand åbenbaring af anatomiske sandheder som vakte nysgerrighed og genklang i hele kroppen. Den første Yoga rejse 2009 med Yogalærer Iben Bertelsen fra Gilleleje Yoga Center, var til Rishikesh og Dharamshala i Nord Indien. Det blev et vendepunkt for livet. Efter rejsen gik hun i yoga mesterlære i 2 år, sammen sted. Har siden rejs til Indien, for at blive inspireret ca. 1 mdr. adgangen i Rishikesh og Dharamshala i Nord Indien 2009 – 2014 samt Mysore og Kerala.

I 2011 blev Susanne certificeret i - 5 Elements Yoga & Ayurvedisk massage - Swara Yoga School (Yoga Alliance), med Sofia Araujo & Jai Saltearn i Kerala, Syd Indien og Portugal.  Samme år blev Susanne certificeret Yogalærer i Klassisk traditionel Hatha med speciale i Hensyntagende yoga, af Yogalærer Iben Bertelsen, Gilleleje Yoga Center (2009-2011).

Susanne gennemførte undervisning i Medical/ Restorative yoga, healing with prana af Iyenga, Yogalærer Suryans Thakur(2009-2010, 2012-2014), Hatha Yogalærer Surinder Singh(2009, 2012-2014), Ashtanga/Vinyasa Yogalærer Vijay Amar(2009 og 2012) og mange flere yogalærer i Indien i gennem årende.

Susanne har undervist siden 2009 i 5 Elements Yoga(Jord, Vand, Ild, Luft og Space, et yoga flow i meridianbanerne, mixet med åndedrættet/pranayama og meditation). Hensyntagende Hatha yoga, Medical/ Restorative, samt Ashtanga/ Vinyasa power-flow.

Susannes største og vigtigste kompetencer er, at være rumlig og nærværende i undervisningen, er nysgerrig på kroppens forskeligheder og bruger mange teknikker, systemer og redskaber som er virksom og giver mening for den enkelte yogi i Nuet, derfor er yoga for alle.

Susanne er at finde hos Ananda Yoga Studio i Gilleleje, hos Hanne Herlin og hos LOF Gribskov fra eftersommeren 2018. 

”og jeg glæder mig til at dele 5 Elements Yoga med dig i naturen ved vandet til Tisvildeleje Yogafestival siden 2016”