Back to All Events

11:00-12:00 Tina Kai - Yogaterapi

  • TELT 2 bådelaug, tisvildeleje (map)

Change your breath - change your life

Forskning viser, at yoga kan spille en vigtig rolle i forebyggelse og genopretning af forskellige sygdomme relateret til mental sundhed, som traume, stress, depression og angst. Yoga stillinger i kombination med vejrtrækningen skaber mærkbare ændringer i hjernens neuroplasticitet, som påvirker din krop øjeblikkeligt.

Deltag i Tina Kai's workshop, hvor hun fortæller om åndedrættes indvirken på din mentale sundhed. Du får lov at afprøve konkrete teknikker selv, så du kan mærke forandringerne på egen krop.

Når du går fra workshoppen, er du udstyret med lette og implementerbare teknikker, du kan tage i brug, når du gerne vil opnå mere energi eller måske har brug for hjælp til at falde bedre i søvn.

Få en Sund Ryg 

Tina Kai guider dig ind i stillinger og i kombination med åndedrættet vil timen have særligt fokus på lændesmerter og øget flexibiltet i hele rygsøjlen. Med afsæt i dybdegående studier i anatomi og mere 2500+ timer i yoga og mindfulness, kan du trygt være med både med og uden rygproblemer.

De terapeutiske stillinger får dig i kontakt med din krop og dit sind, og beroliger nervesystemet, så det afslappes og afhjælper opspænding i kroppen. Du vil blive undervist i, hvordan din rygs helbred har af gøre med din vejrtrækning, hvordan din kropsholdning påvirker din mentale tilstand og omvendt.