Back to All Events

12:00-13:00 - Bitten Gubi Mørz - Teen Yoga

Teen yoga.

Bitten Gubi Mørz - komplimentær behandler siden 2002 med egen klinik. 47 år, bosiddende i Frederiksværk med yogastudie i privaten. Mor til 2 plus 4 bonusbørn.

Med et ønske om, at styrke vores børns selvværd, så de har noget at møde verden med, uddannede jeg mig i 2016 til Børne/Teens yogalære fra Lille Yogahus under Emmamaria Padma Vincentz.

Gennem min praksis, som bl.a. zoneterapeut og massør, har jeg ofte mødt børn med angst og stresslignende symptomer. Derfor gav det mening for mig, at tage en uddannelse i formidlingen af yoga, filosofien bag, men mest af alt den praktiske udførelse af bl.a. åndedræt, asanas og meditation/afspænding. Livet skal være en leg og jo længere vi kan få lov til at lege, jo større glæde. Så i min undervisning vil der være plads til leg, og med legen kan vi sagtens lære en masse om vores egen fantastiske krop. Hvad den prøve at fortælle os med indre dialoger og fysiske beskeder.

For mig er yoga et middel til at forbinde vores hjerne med vores fysiske krop, så vi derigennem kan være bedre til at sætte grænser og passer på os selv. Finde ro i at "alt er lige præcis som det skal være" ;-)