Himalayan hermitage

"På vores rejser til Nepal, Tibet og Bhutan gør vi meget for at komme så tæt den buddhistiske Himalaya kultur som muligt uden at efterlade spor, og hvor det er muligt, at vi kan bidrage til de klostre vi besøger på vores vej med interesse, venlighed og i fysisk form, via donationer til klosterets/lokalbefolkningens projekter og behov.

Hvad angår de ting vi medbringer fra Nepal for at sælge og for at skabe opmærksomhed omkring Himalayan Hermitage og vores pilgrimsrejser, så er syngeskålene for eksempel købt direkte ved de som laver dem, og sikrer derfor at kunstnerne der laver dem for en god og fair pris for det stykke håndværk de laver. Vores Himalayan Hermitage yogamåtte tasker er lavet af vores nabo, Pramilla, som sidder i sit lille skur og syr ordrer for os og vi sørger for at hun får en god og fair betaling for det stykke arbejde hun gør for os, som kommer til gavn til hendes og hendes familie. Vi håber at kunne bidrage til at hun en dag kan bygge et bedre hus for hende og hendes familie"

“Vi er indehavere af en nyopstartet virksomhed ved navn Himalaya Hermitage som tilbyder yoga og meditationsrejser i Himalaya, primært til Tibet, Bhutan og Nepal. Vores hjem er i Kathmandu hvorfra vores pilgrimsrejser starter. Vi ønsker at bringe grupper ud til denne del af verden da den er noget ganske særligt. Her i Himalaya regionen er det muligt at møde en nulevende, autentisk buddhistisk kultur som praktiserer og kultiverer medfølelse og visdom via meditationspraksis. På vores pilgrimsrejser vil der være daglige sessioner indenfor meditation og buddhistisk filosofi, samt vandring i smukke landskaber" 

Fra d. 14-16 juni er vi med på Aarhus Yoga Festival med en workshop om 'Meditations Praksis og buddhistisk filosofi fra Himalaya' d. 14 juni fra kl. 17-19 og ellers har vi en stand i løbet af weekenden. 

www.himalayanhermitage.com