Heidinoa Pedersen - Doterra olier og japansk lifting

Når du får en Aroma touch behandlingen påføres de æteriske olier på ryggen og fødderne, efter en bestemt teknik med blide bevægelser. Formålet med Aroma touch teknikken er at skabe velvære og balance i kroppen. Der anvendes 8 forskellige olier som alle er udvalgte efter deres terapeutiske virkning. Hvor de første 6 olier afslapper og afspænder koppen, vækker de sidste to olier kroppen igen, således at modtageren føler sig afslappet og opløftet på samme tid. Til hånd teknikken arbejdes der med en til to olie blend, med udgangspunkt i den enkeltes behov for emotionel støtte. Jeg anvender doTERRAs olier da de er 100% rene og er certificeret som CTPG.

(Certified Pure Therapeutic Grade). Olierne er alle testede af uvildig tredje part således at de er uden kemikalierester eller andre indholdsstoffer.

Jeg tilbyder Aroma touch behandlinger af 25 min varighed til 200 kr.

Lidt om mig. Jeg er nystartet behandler og har klinik i Tibirke på Bækkebrovej 20. Jeg tilbyder Aroma touch behandlinger, klangmassage både med og uden æteriske olier samt Kunstterapi. Fra august tilbyder jeg også scanning med iTOVi, en metode som viser hvilke æteriske olier den enkelte vil have gavn af. Jeg har igennem mange år arbejdet som specialpædagog med børn og unge, og gik for 6 år siden i gang med en antroposofisk kunstterapi uddannelse. Jeg har i mange år haft lyst til at starte egen virksomhed og da jeg for et år siden blev introduceret for klangmassagen samt de æteriske olier fra doTERRA blev beslutningen taget, nu skulle det være. Der er mange faktorer som påvirker vores daglige følelse af velvære eller mangel på samme. Alt lige fra en stresset hverdag, frustrerende relationer til familie eller kolleger samt børn og unge som kommer trætte hjem fra skole eller sports aktiviteter, men alle kan have glæde af en aroma touch behandling. Vi har alle erfaringer med dufte som vi forbinder med gode eller mindre gode oplevelser. DoTERRAs dufte er såvel enkeltvis og sammen kombineret ud fra en viden om at dufte kan påvirke vores humør og oplevelse af velvære. Den overvejende duft at olierne er beroligende, let og behagelig. Jeg gik i gang med at bruge de æteriske olier selv og kan slet ikke lade være med at dele mine oplevelser med olierne med andre, og jeg glæder mig meget til at introducere dig for olierne, og ikke mindst de sidste nye olie blend fra doTERRAs yoga collection. Jeg glæder mig til at møde dig på Tisvilde yoga festival.

se: www.facebook.com/heidinoapedersen