Brit Kim - - UNDERVISER PÅ TISVILDE YOGA FESTIVAL 2018

Brit Kim underviser på Tisvilde Yoga Festival i  "Ayurveda & Dit Nervesystem"  og "Mantra og Meditation" 

Brit Kim er certificeret underviser i Art of Living Del 1 (2000), uddannet Sri Sri Ayurveda (2009) og Sahaj Samadhi Meditation (2012).

Brit Kim har DAYA Ayurveda i København K.

Sideløbende har Brit haft karriereforløb som international forretningskonsulent og kommunikationschef i bl.a. Udenrigsministeriet, Ambassaden for Sydkorea i Danmark og Kulturministeriet med afsæt i en cand.mag. i litteraturvidenskab og visuel kultur fra Københavns Universitet i 2004.

Brit Kim siger, "Det har været vigtigt for mig i mange år med en travl erhvervskarriere at have en fast meditationspraksis, der har virket som et energiboost i hverdagen samt hjulpet mig efter afleveringer af større projekter med lange arbejdsdage med at finde ro og stresse af. Derfor er jeg glad for at kunne undervise i meditation og det stressforebyggende Art of Living kursus samt give ayurvediske behandlinger i min klinik, DAYA Ayurveda".

https://dayaayurveda.com

https://www.facebook.com/dayaayurveda