Maja Dochedahl UNDERVISER PÅ TISVILDE YOGA FESTIVAL 2018

Jeg hedder Maja Dochedahl

Jeg er 43 år, har 4 børn. Jeg har hele mit voksne liv arbejder med børn. Til hverdag arbejder jeg på en friskole i Hillerød, hvor jeg underviser og laver en masse børneyoga.

Jeg har to børneyogainstruktør og mindfulness uddannelser – ”Hjertebarn” fra Blå himmel yoga og børneyogalærer fra Yogarollinger. Endvidere har jeg kurset ”Yoga er en leg” fra Blå himmel yoga.

Jeg elsker at lave yoga med børn.

Yoga er en leg og skal først og fremmest være sjovt, anerkendende og i børnehøjde.

Fordybelse, kropskontakt og nærværd er i højsæde. Igennem historiefortælling, yogalege og afspænding får vi rørt kroppen, vi får stimuleret sanserne og udviklet grov- og finmotorikken, balancen, koordination, udholdenhed og hjælp til at finde ro.