Juliet Christensen - UNDERVISER PÅ TISVILDE YOGA FESTIVAL 2018

Under Tisvilde Yogafestivalen vil jeg undervise i "Coachende Yoga", hvor den enkelte deltager forinden skal være bevidst omkring et personligt emne/mål, som så sættes i spil under yogasessionen, og yogastilen vil under weekenden være klassisk Hatha Yoga. 

Der vil være fokus på det coachende aspekt ved introdelen, under de fysiske (asanas) stillinger og afslutningsvis efter savasana (afspændingen).

Du vil som deltager f.eks blive mere bevidst om, hvad du skal gøre for at opnå dit mål, om dit mål blot er en del af noget større...og måske er det noget helt tredie du bliver opmærksom på under din yogarejse.....det vigtigste er, ar du er åben og autentisk i forhold til dig selv. 

Husk yogamåtte og tæppe. 

Jeg er vokset op med en mor, der dyrkede yoga, så man kan sige at yogaen helt enkelt er kommet ind med modermælken. 

Krop og bevægelse har været en naturlig del af mit liv, og netop i yogaen oplever jeg, hvordan det fysiske og sjælelige forenes og skaber en harmonisk balance. 

Drivkraften for mig i forhold til at undervise handler om at videregive samme "rejse" til mine elever. 

Oplevelsen af, at vende tilbage til sig selv og forbinde sig med sin egen indre og helt unikke "kraft"/"kilde"/ "essens".....

Fortællingen og effekten vil være forskellig fra person til person, og derfor skal yoga også opleves og "leves". 

I 2009 startede jeg på yogateacheruddannelsen i Hamsa Yogastudio og har undervist siden - alt fra superligaspillere, børn, teenagere og voksne. 

Jeg har tilbragt en stor del af mit liv i og omkring Tisvildeleje og ser frem til en fantastisk festivalweekend med masser af yoga, smukke omgivelser, samhørighed og ikke mindst;  “fokus på at være tilstede og nyde øjeblikket...”

Jeg bor i Hareskovby, hvor min undervisning foregår.

www.yogabyjuliet.dkwww.coachingbyjuliet.dk 

Namasté

Juliet