Gitte Langkjær Lund - SURYA NAMASKAR

Gitte Langkjær Lund - SURYA NAMASKAR

Kom med, når vi nørder SURYA NAMASKAR i lange baner. Overordnet handler yoga om at stilne sindet. Lad os fjerne distraktioner i sindet og lade roen indfinde sig. Vi gentager Surya Namaskar om og om igen.

Det foregår i roligt tempo, alle kan være med. Åndedrættet fører an i bevægelsen. Vi ærer og hylder solen, solen der er en forudsætning for alt liv på jord. Yogatimen afsluttes med en god lang SAVASANA

Alison Strong - Strong Flow Yoga

 Alison Strong - Strong Flow Yoga

”Mit mål er at hjælpe dig til at opdage og udforske dén styrke og livskraft, som ofte ligger både gemt, glemt og begravet dybt inde. Gennem Strong Flow Yoga på festivalen vil jeg opmuntre dig til at søge dybere ind i dig selv, så du finder vej til dit inderste væsen. Det er en proces, som vil give dig ny viden og indsigt, som genopfinder din legende, barnlige nysgerrighed og som vil inspirere dig helt ud i tåneglene.. En proces, som vil tænde din livsgnist.”

– Alison Strong

Hrönn Kold Sigurdardottir - terapeutisk yoga/power yoga

Hrönn Kold Sigurdardottir - terapeutisk yoga/power yoga

Hrönn’s classes are a great blend of fierceness, fun, clear biomechanical instructions, creative sequencing and “street language” philosophy. Hrönn is particularly interested in how the art and science of yoga can aid physical misalignments resulting from injuries or habitual movement patterns and how we can use yoga to bring more harmony into all the layers of our being. 

Ulla Upma Kaur Steen - Kundalini yoga med Gongmeditation

Ulla Upma Kaur Steen - Kundalini yoga med Gongmeditation

Jeg har til denne dag valgt en Kriya for hormonsystemet, hvor vi  gennem fysiske øvelser, åndedrættet, mantraer og meditation, får dels sved på panden, men også ro og afspændthed. Vi afslutter med Gongmeditation. Gongmeditation er en helt unik lydpraksis, der gennem terapeutiske lyde og vibrationer får dig i en tilstand af ro og afspændthed. Lydhealing anvendes i mange dele af både det etablerede og alternative sundhedssystem. 

Cedric Gorinas - Hjerteåbnende yoga

Cedric Gorinas -  Hjerteåbnende yoga

Med Cedrics klasse får du en oplevelse af, hvad yoga kan: ikke blot en sund og helende form for motion, men også en adgang til de dybere lag i dit hjerte og en støtte til dit liv uden for yogamåtten.

Du vil desuden smage på yogaens helings evner – også kaldt ”therapeutics” – og får nogle fifs med hjem, som ville give dig mere frihed i skulder- og nakkeregionen.
Alle kan være med, også dig uden tidlig erfaring med yoga.

Arenze - Hatha og Yoga Nidra & Myte og yoga

Arenze - Hatha og Yoga Nidra  & Myte og yoga

Hatha og Yoga Nidra På denne workshop inviterer Arenze dig til at lande i kroppen gennem et blidt, beroligende yogaprogram efterfulgt af dybdeafspændingen Yoga Nidra. 

Myte og yoga Myter og historier har til alle tider været en kilde til visdom og trøst. Historier giver os et kort over livet, et kompas at navigere efter, en forståelse af os selv og vores plads i verden.