Back to All Events

James Hunt - Hatha yoga

James er Hatha yogalærer og mindfulness instruktør.

Jeg er uddannet bygningsingeniør, men har de seneste 10 år uddannet mig til yoga lærer og mindfulness instruktør , samt taget et utal af kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i "kunsten at leve" Jeg arbejder i dag udelukkende med udvikling af trivsel for private og organisationer, herunder med stresshåndtering, terapeutisk massage (Kranio-sakral og triggerpunkt terapi), søvn udredning, meditation og yoga.

I 2009 blev jeg som ingeniør sygemeldt med stress. Det blev startskuddet til det jeg laver i dag. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg kunne komme ud af den tilstand jeg var havnet i, hvor mange tanker kørte i højt tempo, og alle tanker syntes vigtige. Jeg sov næsten ikke, og kroppen var bare en irriterende størrelse som gav en masse ubehag. Gennem praksis af meditation og yoga, og en nysgerrighed overfor hvad som virkede godt og skidt, fik jeg ro på kroppen og hovedet. Langsomt men sikkert blev jeg bedre til at prioritere hvad der var vigtigt for mig.

Jeg oparbejdede en evne til at koncentrere mig, og være nærværende som jeg aldrig før har oplevet.

Det brænder jeg for at give videre.

Jeg drager erfaring gennem min egen praksis, samt gennem de over 2000 timers undervisning jeg har givet. Jeg tilbyder løbende foredrag, workshops og retreats. Min baggrund som ingeniør bruger jeg i dag til metodisk og videnskabeligt at finde ud af, hvad der virker bedst og mest effektivt i mit virke som underviser.

Du kan læse mere om mig på www.Yoga-Nord.dk og www.JamesHunt.dk

Mindful Yoga:

Mindful Yoga er en blid yogastil. Jeg tager udgangspunkt i den traditionelle Hatha yoga, men min undervisning bærer også præg af nyere retninger såsom restorativ- og yin yoga.

I Mindful Yoga bruger vi viden fra meditation til at fastholde vores opmærksomhed.

I de blide dynamiske øvelser bruger vi åndedrættet til at hjælpe os med at fastholde opmærksomheden på hver eneste bevægelse.

I de statiske stillinger bruger vi ligeledes åndedrættet sammen med opmærksomhed på den del af kroppen, som der arbejdes med. Gennem åndedræt og bevidst nærvær forløser vi krop og psyke og bevæger os dybere ind i stillingerne.

Earlier Event: July 1
Hanne Herlin - Yoga med lyd og sang
Later Event: July 1
Helle Schmidt - Yin Yoga