Back to All Events

Malena Maya Jagd - Mindful Chakra Yoga

Mindfulness for mig er at være bevidst i nuet på os selv, og alt omkring os. Igennem yoga er dette muligt når bevidstheden flytter sig indad og vi bliver bevidste om åndedrættet og tør fordybe os og få balance igennem vores tanker, krop og handlinger. 

Jeg vil i denne klasse arbejde ud fra centret i dig. Jeg underviser ud fra Hatha yoga grenen, som er en stille meditativ form med fokus på bevidsthed af krop og åndedrættet, og de 7 chakra. Jeg vil guide dig ind i en yogisk verden hvor vi også være vil sætte fokus på den maskuline og feminine energi, som vi alle indeholder. 

Åndedrættet er en refleksion af universt, med en sammentrækning og udvidelse. Vores indre og ydre univers er et spejl af universet og verden omkring os. Yoga er en del af dig, og giver balance med universet. 

I kærlighed, jeg glæder mig til at møde dig i den smukke natur i Tisvilde! 
Namesté