Back to All Events

Arenze Fischer - Yoga for børn og forældre

  • TELT 2 bådelaug, tisvildeleje (map)

Yoga og historiefortælling for børn og voksne. Arenze fortæller et indiansk eventyr om at finde sig selv, og bagefter genfortæller vi sammen historien med yoga. Vi leger med yogastillinger og åndedræt, træner balance og samarbejde, og vi slutter med en guidet afspænding. Historiefortællingen skaber en ramme om hele timen, som fanger børnenes opmærksomhed og stimulerer deres fantasi, og afspænding er et vigtigt redskab til at lære at finde ro. For børn fra 3 år og op - store børn kan deltage uden voksne, hvis de har lyst. 

Arenze har dyrket yoga siden 1994, og er uddannet yoga- og meditationslærer hos Galway Yoga School (2003-2005). Den uddannelse er siden blevet suppleret med gravidyoga, efterfødselsyoga, mor&baby-yoga, og ikke mindst børneyoga hos Det Lille Yogahus, hvor hun i dag er medunderviser på uddannelsen af børneyogalærere. Arenze har taget Storytime Yoga og Mythic Yoga Master hos Sydney Solís, Goddess Yoga hos Sianna Sherman og filosofikurser hos Embodied filosofi. Desuden kandidat i antropologi fra KU.

Earlier Event: June 30
Freja Yoginii - Børneyoga
Later Event: June 30
Susanne Thorup - 5 elements yoga