Back to All Events

Brit Kim - Ayurveda og dit nervesystem

  • TELT 2 bådelaug, tisvildeleje (map)

Kendskabet til Ayurveda er på vej til at blive udbredt i hele Danmark og heldigvis. Dette holistiske helsesystem giver os en tidløs viden om, hvordan vi kan øge livsenergien og harmonisere forbindelsen mellem vores krop, åndedræt og sind.

Workshoppen giver dig konkrete råd til brug af ayurveda i hverdagen med fokus på hvordan du selv kan forebygge stress.  Vi kommer ind på nogle af ayurvedaens grundbegreber samt laver nogle praktiske øvelser, bl.a. lærer du at give dig selv en selv-Abhyanga (oliemassage) og så runder vi af med en Pancha-Kosha meditation

  • Naturens grundelementer

  • De 5 koshas, eksistenslag

  • Nervesystemet

  • Marmani, vitale energipunkter

  • Ayurvediske behandlinger, Marma Chikitsa, Abhyanga, Shirodhara

  • Åndedrætsøvelser

  • Kosha Meditation (Harmoniserer de 3 doshas, Vata, Pitta, Kapha)

  • Lær selv-massage (selv-Abhyanga)


OM UNDERVISEREN BRIT KIM

Kurset og introduktionstimen holdes af Brit Kim, certificeret underviser i Art of Living Del 1 (2000), uddannet Sri Sri Ayurveda (2009) og Sahaj Samadhi Meditation (2012).

Brit Kim har DAYA Ayurveda i København K.

Sideløbende har Brit haft karriereforløb som international forretningskonsulent og kommunikationschef i bl.a. Udenrigsministeriet, Ambassaden for Sydkorea i Danmark og Kulturministeriet med afsæt i en cand.mag. i litteraturvidenskab og visuel kultur fra Københavns Universitet i 2004.

"Det har været vigtigt for mig i mange år med en travl erhvervskarriere at have en fast meditationspraksis, der har virket som et energiboost i hverdagen samt hjulpet mig efter afleveringer af større projekter med lange arbejdsdage med at finde ro og stresse af. Derfor er jeg glad for at kunne undervise i meditation og det stressforebyggende Art of Living kursus samt give ayurvediske behandlinger i min klinik, DAYA Ayurveda", Brit Kim

https://dayaayurveda.com

https://www.facebook.com/dayaayurveda

 

Earlier Event: June 30
Hanne Herlin - Yoga med lyd og sang
Later Event: June 30
Freja Yoginii - Børneyoga