Back to All Events

Juliet Christensen - Coachende Yoga

  • TELT 2 bådelaug, tisvildeleje (map)

Under Tisvilde Yogafestivalen vil jeg undervise i "Coachende Yoga", hvor den enkelte deltager forinden skal være bevidst omkring et personligt emne/mål, som så sættes i spil under yogasessionen, og yogastilen vil under weekenden være klassisk Hatha Yoga. 

Der vil være fokus på det coachende aspekt ved introdelen, under de fysiske (asanas) stillinger og afslutningsvis efter savasana (afspændingen).

Du vil som deltager f.eks blive mere bevidst om, hvad du skal gøre for at opnå dit mål, om dit mål blot er en del af noget større...og måske er det noget helt tredie du bliver opmærksom på under din yogarejse.....det vigtigste er, ar du er åben og autentisk i forhold til dig selv. 

Husk yogamåtte og tæppe.