YogaLiv

På Tisvilde Yogafestival kan du hos YogaLiv finde yogatøj, yogamåtter, yogaudstyr, lys, opbevaring, smykker, m.m., mærker som - Manduka, Wellicious, Onzie, Mirins Copenhagen, LovePray Jewelry, Vance Kitira, Muubs, Toesox og meget mere. 

Jeg glæder mig til at vise deltagerne et udvalg af mine produkter med gode festivaltilbud. Alt er produceret med omtanke for miljøet. 

Se www.yogaliv.yoga/


Ananda yoga

I vores stand kan du nyde fornemmelsen af det skønne Sensual wear fra Pelagou og yoga tøj fra Bella Beluga. Derudover har vi de skønne lysestager fra Bali med kvindecirkel i 3 forskellige nuancer.

Ananda yoga er et lokalt Yogacenter med base i Gilleleje.

Vi er mest kendt for vores sommeryoga ved havet hvor vi kører 6 uger med morgenyoga fra 9-10 hver dag fra 1.juli-12. august.

Vi glæder os til at møde dig på Tisvilde yogafestival.

Namaste  

Hanne, Charlotte, Gitte og Sabina www.anandayoga.dk 


Himalayan Hermitage

"På vores pilgrimsrejser til Nepal, Tibet og Bhutan gør vi meget for at komme så tæt den buddhistiske Himalaya kultur som muligt uden at efterlade spor, og hvor det er muligt, at vi kan bidrage til de klostre vi besøger på vores vej med interesse, venlighed og i fysisk form, via donationer til klosterets/lokalbefolkningens projekter og behov. 

Hvad angår de ting vi medbringer fra Nepal for at sælge og for at skabe opmærksomhed omkring Himalayan Hermitage og vores pilgrimsrejser, så er syngeskålene for eksempel købt direkte ved de som laver dem, og sikrer derfor at kunstnerne der laver dem for en god og fair pris for det stykke håndværk de laver. Vores Himalayan Hermitage yogamåtte tasker er lavet af vores nabo, Pramilla, som sidder i sit lille skur og syr ordrer for os og vi sørger for at hun får en god og fair betaling for det stykke arbejde hun gør for os, som kommer til gavn til hendes og hendes familie. Vi håber at kunne bidrage til at hun en dag kan bygge et bedre hus for hende og hendes familie"   www.himalayanhermitage.com


Yogaskulptur

Med på festivalen har Yogaskulptur et udvalg af relieffer på fliser i 15x15 cm og 30x30 cm med yogastillinger. De sælges med festival rabat. Som noget nyt har jeg lavet relieffer på vaser i forskellige former og størrelser. Der er også en enkelt fritstående skulptur ”Pasasana”. Alt er udført i støbt stentøj(keramik) med og uden glasur. Skulpturen er nummereret i et oplag på 50.

www.yogaskulptur.com


Sandaldays

I 2012 blev jeg årets medarbejder og det udløste en tur til Kenya.Siden har jeg besøgt landet 1-2 gange årligt. 

Jeg er vild med befolkningen og alt det landet har at byde på. 

Sandaldays er startet med henblik på at støtte op om kvinderne i Kenya. Med tiden håber jeg på at kunne starte min egen workshop og skabe arbejdspladser, med gode arbejdsforhold. 

Sandaldays byder på håndlavet sandaler, nøgleringe, tasker og armbånd alle med perlebroderi. 

Se mere: www.facebook.com/Sandaldaysdk/


Serendipity Organics

På Tisvilde Yogafestival kan du købe et bredt udvalg af Serendipity’s tøj til kvinder bl.a. bluser, kjoler, nederdele, bukser og skøn strik. Vi har også lidt med fra vores Home kollektion.

Når du køber tøj fra Serendipity er du garanteret, at alle produkter er 100 % økologiske uden nogen former for kemikalier. Godt for dig, godt for miljøet, og godt for os alle.

Serendipity designer et stort udvalg af bodys, babydragter og leggings, samt bluser, kjoler, nederdele, bukser og skøn strik. Herudover home, accessories og en eksklusiv linje til kvinder. Rent, blødt, og helt naturligt. 

Hos Serendipity følger vi også andre standarder som tilsammen sikrer, at vore produkter ikke er skadelige for menneskehud, produktionen er foregået så miljømæssigt forsvarligt som overhovedet muligt og de mennesker, som har været involveret i produktionen, er blevet behandlet ordentligt.

Se mere her: www.serendipity-organics.dk/


Klinik Tisvilde - Beauté Nordic

Klinik Tisvilde har nu udvidet sin virksomhed, med sine egne rene, økologiske håndrørte cremer.

Cremerne er lavet i samarbejde med Lone Norup fra Beauté Nordic. 

Det har være meget inspirerende, at lære Lone Norup at kende, at få muligheden for at lave et samarbejde med en kvinde der har lavet sine egne cremer i over 30 år.

Jeg sælger cremerne i min klinik, de kan sendes til dig, og jeg vil have min egen stand på Tisvilde yoga festival. 

Ud over dag cremer, nat cremer, øjen cremer og ansigtsolier vil der være skønne sæber med forskellige dufte. 

Henvendelse: Birgit Næblerød, Klinik Tisvilde, Fogedgårdsvej 83220 Tisvilde 

kliniktisvilde@gmail.com         kliniktisvilde.dk      Telefon: 60461012


Bygebjerg.com

Bygebjerg.com designer og fremstiller alle smykker på eget værksted i Danmark. Sten og vedhæng er nøje udvalgt på rejser i østen. Malas og symbolkæder er altid bundet med knuder imellem hver perler, som sikre en fantastisk kvalitet, blødhed og at kæden hænger smukt om halsen. Med til Tisvilde medbringes også vores populære håndleds malas i et utal af skønne sten og farver. Og til en god festivalpris.....:-) www.bygebjerg.com/


Crystalline

Crystalline består af en serie håndplukkede krystaller fra hele verden og illustrationer fra Michael Detlef. Michael har en passion for den spirituelle verden og dennes integration i hverdagen.

Michaels vision var at skabe en lille søster til Bliss U Malas (ejet af Isa Raim og Michael Detlef), hvor de håndlavede bedekæder og smykker går hånd i hånd med Crystallines æstetik. 

Crystalline og Bliss U Malas går op i kvalitet og håndværk, hvor illustrationerne er bliver printet på bæredygtigt papir og der er lagt kærlighed og energi i vert enkelt smykke. 

http://instagram.com/crystalline_michaeldetlef/